Останній прощальний подарунок

большая траурная корзина с розами и хризантемами фото

Людей зустрічають і проводжають із цього світу з квітами, і це не дивно: адже квітучі рослини мають дивовижні властивості поєднувати в собі радість і смуток. Деякі люди особливо скрупульозно підходять до питання вибору живих квітів, збираючись на цвинтарі відвідати родичів, або віддаючи останню шану при прощанні з померлою людиною. Для таких випадків зазвичай замовляють просто букети квітів із жалобною стрічкою, формують із рослин великі кошики, або виплітають вінки.

Які квіти підходять для цвинтаря та прощальної церемонії?

У день похорону вшанувати покійного фахівці рекомендують квітами, які він любив за життя. Якщо ж у подібній ситуації досить складно визначитися з вибором, тоді віддати перевагу бажано наступним квітам:

  • гвоздики – червоні або білі;
  • тюльпани – найбільш доречні навесні, коли вибір живих квітів дуже обмежений;
  • зворушливі іриси, які вважаються просто універсальними;
  • нарциси будь-яких сортів.

вінок з білими квітами фото

Уособленням справжнього горя та печалі, єднанням душевного зв’язку можуть стати півонії, кали, гладіолуси, осінні хризантеми. Доречними за будь-якого розкладу будуть червоні троянди, що доповнюються сумною чорною стрічкою зі словами прощання з померлим. Разом з тим, допускаються й інші, нетрадиційні рішення – кожна квітка при цьому нестиме властивий тільки йому унікальний зміст.

Підібрати потрібний букет вам допоможуть оператори нашого магазину – по телефону або через месенджер. Разом ви зможете вибрати найбільш підходящу прощальну композицію.

Щоб прочитати всі новини, переходьте до розділу Статті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.